Omakotitalkkari

Kiinteistö valvontaan talveksi? Tee omakotitalkkarin kanssa sopimus kiinteistön valvonnasta. Sopimuspohja ja lisätiedot linkistä: Sopimus kiinteistön valvonnasta

Omakotitalkkari on Someron omakotiyhdistyksen jäsenpalvelu, joka on kaikkien yhdistyksen jäsenten käytettävissä. Talkkaripalvelua voi hankkia myös lahjaksi, jolloin lahjoittajan tai lahjan saajan tulee olla yhdistyksen jäsen.

Talkkari on tilattavissa arkisin kello 09:00 – 15:00 välisenä aikana, suoraan alla olevista numeroista. Kustannukset ovat 9€/työtunti ja matkakorvaus kohteeseen yhdistyksen varastolta 43 s/km. Kahden talkkarin yhteiskorvaus on 16 e/tunti.

Talkkari voi käydä erikseen sovittaessa myös tutustumassa työkohteeseen etukäteen. Tutustumiskäynnistä peritään normaali matkakorvaus.

Talkkarien työjohtajana toimii Keijo Karlsson p. 040-748 6945 tai keijo.karlsson@salonseutu.fi.

Jäsenistöä palvelee tällä hetkellä neljä omakotitalkkaria.

Vinkki kesäasukkaille! - Liity jäseneksi ja muodosta kimppa naapurien kanssa ja palkkaa talkkari talveksi

pitämään huolta loma-asunnostasi. Omakotitalkkarin työ on kotitalousvähennyskelpoinen.

Talkkaritilaukset alla olevista puhelinnumeroista:

Marika: 0400 280 437

Mika: 040 148 5283